Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

David Rath je mrtev!

Tak to vypadá, že do voleb stihneme ještě minimálně jednoho ministra zdravotnictví... Oslavy běží v plém proudu!


Málokdy se stává, aby v civilizované zemi někdo slavil úspěšný atentát, ale dnes mají všichni ve zdravotnictví pracující lidé v České republice konečně po dlouhé době opravdový důvod k radosti. Ministr zdravotnictví David Rath je mrtev! Převlečený za člena ČSSD ve vaťáku a s beranicí hluboko do obličeje k němu do kanceláře pronikl jistý Václav R., zkrachovalý lékárník, který z posledních zbytků svého zboží namíchal smrtící trhavinu, kterou následně za bojového pokřiku „Tý hajzlééé!!!“ v ministrově těsné blízkosti odpálil.

Z pana Václava se okamžitě stal národní hrdina. U jeho lékárny se kupí svíčky, květiny, věnce a plačící kolegové. Jeho památku na místě osobně uctil i prezident České republiky Václav Klaus, doktoři a lékárníci za něj dnes celostátně drželi minutu ticha a někteří církevní hodnostáři už ho dokonce neváhali označit za svatého.

Pár skeptiků sice varuje, že pokud bude trend ve změnách kvalit ministrů zdravotnictví pokračovat, zřejmě se ještě dočkáme velmi nemilého překvapení, většina lidí se ale shoduje na tom, že podobné samolibé hovado nedokáže podruhé najít ani Paroubek.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!