Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Svatba nesvatba

Extrémní LARP aneb Jak se někdo v RPG naživo opravdu vyžívá.


Tak si tak sedím a při učení na zkoušku z operačních systémů si ulevuju myšlením na skvěle se rýsující víkendovou akci s kamarády, když tu mě matička upozorní, že tou dobou se mi o zábavu postará šaškárna, na kterou se těším asi jako na zaražení hřebíku do oka a debil sem si neuvědomil, že se mě to na celej den v sobotu kříží. Tou veselostí je svatba-nesvatba tetičky z Ameriky, která si usmyslela, že si přijede k nám domů vzít Amerikoíránce, nicméně to bude stejně akorát divadýlko, protože kdyby si ho vzala tady, nedostane americký občanství, takže je tu jen na oko oddá její bývalý učitel a doopravdy se vezmou až později v USA. (Ani sem netušil, jak může někdo brát RPG tak vážně...)

Navíc si usmyslela sem dotáhnout X lidí z USA, Y lidí z Iránu, kteří musí mít všici pozvání se jménem a místem a dobou pobytu, aby je sem vůbec pustili, a zbytek bude tvořit z převážné části místní vesnické obyvatelstvo. K jídlu má hrát smyčcové kvarteto či kyhošlaka co a podobných veselostí bude mnohem víc. Tralalá, to se pobavím! Z nějakýho důvodu se mi bohužel snaží všici vysvětlit, že by vážně nebylo společensky vhodné, abych tam nepřišel, což ovšem vzhledem k faktu, že se nijak netajím tím, že tam hodlám dělat akorát bordel a pravděpodobně bude mnohem větší ostuda za mé přítomnosti, tak jejich snahu vážně nechápu. Hele, co takhle nafingovat nějakej únos, vraždu nebo únos mimozenšťanama?

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!