Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Die Grosse Katastrophe

Kdo může za všechny katastrofy v poslední době? A co vlastně Gross myslí upříme?


Někteří lidé hovoří o aktuálním století, jako o století katastrof. Každému rozumě uvažujícímu člověku je ale jasné, že Bůh se rozhodl potrestat nehodné lidstvo za ničení přírody, a tak svými prdy způsobuje zemětřesení a globální oteplování, postihující převážně takzvaně méně vyspělé země, o kterých každý Evropan a Američan ví, že jsou ve skutečnosti velmi nebezpečné, protože se protiví Bohu svou vírou ve falešné démony, a tak můžou za všechny problémy světa.

Takže v globálním měřítku vlastně nemůžeme ani nic dělat a s klidnou hlavou se zaměříme na problémy místní, které lze vyřešit kvalitní odstřelovací puškou. Ano, povodně se kulkou nevyřeší (a určitě splachují jen ty špatné a nečisté hříšníky), ale jednomu nejmenovanému mafiánovi by jedna do žaludku a druhá do prostřed čela docela sedla. Nebudu se tu rozepisovat o tom, jak by v každé civilizované zemi premiér dávno odstoupil, protože země, kde se ministr kultury vyjádří ve smyslu, že by média neměla informovat o věcech, které se politikům nelíbí, prostě civilizovaná není. V této kauze jde totiž o něco zcela jiného.

Jak se našim redaktorům podařilo zjistit, když mladý Staník dostal kdysi od tatínka k vánocům nový počítač a k němu tehdejší novinku od českých autorů počítačových her, Mafii, zcela této zábavě propadl. Nakonec přestal rozlišovat realitu, maskáče, pořízené pod vlivem hry Commandos, uložil do skříně, koupil za drahé peníze, které mu půjčila babička z Venezuely, kvalitní oblek s kloboukem a kravatou, od strýčka z Avghanistánu si na splátky pořídil kulomet a mohlo se začít. Z toho je už snad každému jasné, že náš premiér není žádný gangster a kriminálník, ale psychicky nemocný člověk, který potřebuje naši pomoc a opravdu tu mafiánštinu myslí upřímně.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!