Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Happy delirium!

Starý rok je v háji a nový bude taky, takže si užijte zbytek svýho života a možná zase někdy příště...


Tak, milí drazí pozůstalí, zbloudilí, případně dementní, kteří sem ještě někdy zavítáte, je mi ctí vám oznámit letos jubilejní pátý, a zároveň také pro tento rok poslední článek. Už se to tu tak nějak přihodilo (Určitě za to můžou mimozemšťani a FBI… a taky Grebeníček! Všichni po mě dou… dycky v noci slyším takový divný kvílení pod postelí… rači o tom ani nepřemýšlet…), že časopis padá stále hloub do bažiny a kdo ví, jestli tomu někdy někdo zabrání. Prozatím si dám předsevzetí, že si letos na nový rok dám předsevzetí, že zase budu nejlepší! S pásovcem se vožerem… a to teda něco uvidíte! Dáme sem fotky…

Prozatím se ovšem musíte spokojit s tím, že žijeme v místech, kde se země pořádně otřese jednou za tisíc let, a když už, tak nás aspoň nespláchne tsunami, jak já včera tu roztomile fialovou smrtelně jedovatou žabu do hajzlu… No jo, to sou ty hrátky na bohy. Znáte to, jak mávnutí motýlího křídla nad Atlantikem způsobí tornádo ve severní Americe. Pokud za to teda zrovna nemůžou teroristi. Samozřejmě sem ju ale nejdřív pořádně volíznul. Tu žabu teda… Možná právě proto teď sedím doma, píšu tuhle hovadinu a poslouchám skupinu Znouzectnost. Jo, už sem z té otravy trochu probral. Já totiž přežiju všecko, víte?! Například papeža… ale toho asi skoro každej.

No jo, ale když tohle sou vážný věci, co? Z toho by si takovej vyhulenec, jako je Pásovec Papa, srandu dělat neměl, nemám pravdu? No, možná, ale než vyfasuje elektrický křeslo, tak mu to asi zůstane. Jak když děláte ksichty.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!