Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Smažka Arena otevřena

Lysohlávky nejlíp chutnaj na ledu aneb co nám to vlastně postavili?


Za zvuku famfár byl včera samotným prezidentem Václavem Klausem slavnostně otevřen nový chrám zasvěcený drogám, zbudovaný speciálně pro letošní mistrovství v ledním sjíždění aneb jak se vyjádřil ředitel Smažky Aleš Hušák, lysohlávky nejlíp chutnaj na ledu!

"Samozřejmě se v nové Smažka Areně neomezíme jen na houbičky," dodává ředitel jedním dechem a nacpává si faječku. "Už máme smlouvu na utkání v trávě, LSD, extázi, kokainu a heroinu... prostě u nás si vybere každý. Kromě těchto profesionálních zápasů samozřejmě plánujeme i akce pro širokou veřejnost, kde se bude moci kdokoli utkat o hodnotné ceny, jako je například pravá indiánská dýmka míru, roční předplatné kuřiva zdarma, nebo domácí laboratoř mladého alchymisty, věnovanou chemičkou Spolana."

Celou událost jen trochu hyzdí drobný incident s pohanou ČSSD, Čečenských Sviňsky Satanistických Dealerů, kterým kmotr Hušák veřejně oznámil, že nejsou vítáni. Ti situaci zřejmě příliš nepochopili, a tak se velmi úspěšně pokoušeli akci bojkotovat svojí nepřítomností, kterou si velmi kreativně vynahradili několika kastly Becherovky a za zpěvu písně "Červená se line záře, kdo chlastá má rudé tváře" rituálně spálili narychlo zbudovanou maketu Smažka Areny, k jejíž stavbě posloužil nábytek z poslanecké sněmovny.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!