Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Špidlinátor

Kdo nebo spíš co je vlastně náš premiér?


Jako vždy, přináší náš skvělý časopis zase jednou po roce zaručeně novou a ještě zaručeněji šokující zprávu. Že náš milovaný pan premiér nedávno zkolaboval ví snad každý. Ale nikdo, tedy samozřejmě kromě nás, nezná pravý důvod této nehody. A představte si to, teď příčinu budete díky nám znát i vy! Špidlovi došly baterky.

Po převozu do nemocnice bylo zjištěno, že se premiérovo tělo příliš neliší od mnohými oblíbeného stroje, známého pod jménem Terminátor. Zajímavé je i datum výroby, vyražené společně s výrobcem na Špidlově zadku: "S69 - Made in USA - 2069", vedle čehož je také umístěna nálepka "Certificate of Autenticity Microsoft Windows XXXP, Third Edition". Další překvapení přinesla analýza Špidlova programu, odhalující snahu USA zničit českou ekonomiku s úmyslem zabránit nám v ovládnutí celosvětového trhu v roce 2066. V současné době pracuje tým nejlepších českých programátorů a vědců na Špidlově přeprogramování v náš prospěch.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!