Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Akce Krišna

Policejní akce jsou v poslední době tak časté a masivní, že si člověk říká, co ti policajti dělali dřív. Ale silnice nejsou zdaleka jediné místo kde nyní občanům hrozí pokuty.


Policejní akce mají úspěch a jsou poslední dobou velmi oblíbené. Skoro by se člověk ptal, co všichni ti policajti dělali dřív. Silnice ale zdaleka nejsou jediným místem, kde nyní hrozí lidem nebezpečí pokuty. Například ministerstvo školství dnes rozjelo akci Kolumbus, při které jsou na chodbách náhodně kontrolováni studenti, jestli mají zimní papuče a za týden později je v plánu Pythagoras, kde se vyučující zaměří na kontrolu psacích potřeb, zejména pak na potřeby rýsovací. V nemocnicích právě probíhá akce Gott, která kontroluje pacienty, jestli se uzdravují a případné nedostatky trestá odebíráním léků. České zemědělce zase trápí Krteček, akce kladoucí si za cíl pokutovat každého krtka, neoprávněně obývajícího pole. Problém je pouze ve vyorávání krtků z polí se zasetými ozimy, čemuž se někteří zemědělci zarytě brání, takže nezbývá než jim dát pokutu za maření úředního výkonu. Tím vším se nechali inspirovat dokonce i naši nejmenovaní spoluobčané a vyhlásili akci Dežo, při které kontrolují náhodným kolemjdoucím obsah peněženek.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!