Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Škola jede naplno

Okurková sezóna skončila a školní rok slavně začal... Možná až příliš slavně...


Skončily letní prázdniny a s nimi oblíbená takzvaná okurková sezóna, která se vyznačuje především nedostatkem zpráv, protože jediné, co se ve světě i u nás děje, jsou strašlivé přírodní pohromy, atentáty, teroristické útoky, hladomory, havárie různých dopravních prostředků a invaze mimozemských okurek, což samozřejmě nikoho nezajímá. To je ale za námi, a tak vám můžeme opět přinést normální zpravodajství. A začneme událostí pro toto období asi nejtypičtější.

Sám začátek školního roku byl letos obohacen o několik zajímavých událostí. Mezi nejznámější se řadí známá stávka učitelů. Někteří učitelé stávkovali, někteří nestávkovali a jiní páchaly protestní sebevraždy učením se. Když vyšlo najevo, že tato ochromující stávka neměla prakticky žádný účinek, rozhodlo se se životem skoncovat několik dalších učitelů, což se jim narozdíl od stávky podařilo dokonale, čímž nevědomky přispěly svému účelu, protože jejich peníze si nyní mohou rozkrást ostatní vyučující, kteří si hromadně začaly nakupovat domy, automobily, drahé oblečení a různé jiné pitomosti, nutné k přežití vyučujícího. Už je tomu tak, že budeme mít pravděpodobně nejbohatší učitele světa.

Neméně zajímavá byla situace okolo žactva. To stávku přivítalo s nadšením sobě vlastním, nicméně ve chvíli, kdy se dozvěděli, že stávka nebude trvat dostatečně dlouho, spáchali někteří psychicky slabší žáci rovněž sebevraždu učením, což nedokázal prozatím vysvětlit jediný psycholog. Po prvním týdnu se počty žáků v lavicích ještě trochu doladili, neb na většinu z nich dolehla tíha učení, zprostředkovaná nově aktivovanými učiteli, díky čemuž nastala opět jistá rovnováha mezi počty pedagogů a studentů. Takže se vlastně zase nic nestalo.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!