Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

ČR postihla bouře

Českou republiku postihla strašná bouře, která Miloši Zemanovi zničila jeho oblíbený strom!


Miloš přišel o svého miláčka...

Ohromná bouře, při jejímž předpovídání se i světoznámý rosničák Zákopčáník zakoktal, se dnes přehnala přes celou Českou republiku. Zajíc Zaza zapomněl smotat uši a odletěl neznámo kam, Miloši Zemanovi blesk zničil jeho oblíbený strom, kterému říkal Maruška, Fisherovy uletěla letadla, našemu dědečkovy včely a lidé v okruhu padesáti kilometrů okolo Temelína ohluchli v důsledku vití, které vytvářel vítr na chladících věžích elektrárny.

Vladimír Špidla na to reagoval slovy, že prý kdyby tato bouře nepřišla dnes, přišla by třeba za deset let desetkrát silnější a odnesla by třeba i Václava Klause, načež dostal zásah rajčetem od kolemjdoucí militaristické příznivkyně našeho prezidenta, která posléze explodovala s výkřikem "Do Evropy nechceme". Výbuch zabil dva chromé holuby a jeden potkan v kanále přišel o sluch.

V pozůstalosti explodované byl nalezen vysvětlující dopis, v němž žena obviňuje z podobných neštěstí Evropskou Unii, protože se snaží přimět slunce k dodržování ISO 9000, a Grebeníčka, protože údajně tou svou křivou držkou uráží sluníčko a to se pak mstí.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!