Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Sme tu zas

Po krátké době lehké neaktuálnosti tohoto časopisu oznamujeme jeho návrat v síle ještě plnější, než pražské metro při záplavách!




Jediní přeživší členové zájezdu do Asie: Šefredaktor a Pásovec Papa.

Jak si pravděpodobně naši tři pravidelní čtenáři (Šéfredaktor, Pásovec Papa a duch Aloise Jiráska) všimli, byly tyto stránky po jistou velmi krátkou dobu o něco málo aktuálnější, než bývá zvykem, a tak se touto cestou omlouváme a zapracujeme na nápravě, neb aktuálnost zpravodajství je odjakživa naší hlavní prioritou. Bohužel se stalo, že se v poněkud nevhodnou dobu konal redakční zájezd do Asie a většina redaktorů pomřela na SARS. Samozřejmě mi chvíli trvalo, než jsem je zakopal. Půda je v Asii kamenitá, kope se v ní těžko a pomalu a ke konci už někteří trochu smrděli... Ale přece je tam nenechám jen tak ležet napospas těm mlsně se dívajícím žlutejm drž... em... Asiatům!

Ale já, Šéfredaktor, i Pásovec Papa jsme se nakonec šťastně a vesele vrátili a máte nás tu v plné síle, posilněné o mnoho zážitků, nemocí a parazitů, a tak se dá očekávat, že nám budou články konečně hojně vycházet.

Co od nás tedy můžete čekat? Vrcholná díla investigativní novinařiny, zaručeně objektivní a nestranné recenze, nečekaná skandální odhalení a krásné pohádky pro děti i pro dospělé, vhodné zvláště ke zpracování režisérem Zdeňkem Troškou, především poskytne-li nám nějakou tu finanční podporu. Prostě jak tomu bylo dosud.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!