Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Válečné zpravodajství

Jelikož je již skoro po válce, přinášíme vám další šokující zprávu o ní. Opět se dozvíte, co ještě nevíte! ... No ještě aby ne, že? To se krásně rýmuje!


V Americe

Naše armáda postupuje s minimálními ztrátami a brzy bude po válce. Už jsme dobyli téměř celé území a odpor je zlomený. Stala se však strašná tragédie - třetímu praporu přestala fungovat kadibudka a vojáci musejí kálet do písku. Naštěstí mají každý ve výbavě polní lopatku. Bohužel se ale zvedla pouštní bouře a zanechané exkrementy odkryla a následně rozmetala po celé jednotce. Válka si zatím vyžádala jen asi 15 000 000 mrtvých civilistů.

V Iráku

Američtí satani se neúspěšně snaží dobýt naši zem. Záměrně střílí statisíce civilistů a nelítostně mučili naše čtyři zajaté vojáky, které nakonec umučili k smrti. Našim jednotkám se naopak podařilo zničit důležitou součást satanistické základny, a tak výrazně oslabit jejich bojeschopnost. Následným tvrdým útokem bylo zlikvidováno šest tisíc ďábelských vojáků při ztrátě dvou našich bojovníků za svobodu. Přechod do ofensivy a invaze do USA se blíží!

Proč jsou zprávy tak odlišné? Odpověď je jednoduchá: Našemu časopisu se podařilo zjistit, že celá válka je jednou velkou reklamní kampaní na nové pokračování Red Alertu, kterého samozřejmě Bush i Sadám hrají sami za sebe. Trochu jim to leze na mozek...

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!