Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

USA nás vybombardovalo

Dnes kolem odpoledne se rozezněly v celé republice sirény - jsme ve válce s USA!


Dnes okolo odpoledne se v České republice rozezněly sirény, neboť zlý a špatný americký prezident George Bush vyhlásil válku naší malé zemičce. Důvodem je nedávný objev vojáků, kteří pronikli do Sadámova paláce a začali prozkoumávat skladiště, při čemž nalezly biologické zbaraně hromadného ničení. Při objevu zahynulo osm vojáků, dva reportéři časopisu ZY a půlka obyvatel Bagdádu. Pátrání ukázalo, že velmi nebezpečná, i přes několik bezpečnostních obalů zapáchající, kolečka pocházejí z ČR.

Podle vyjádření olomouckých sýráren si bagdádský diktátor jejich produkt nesmírně oblíbil a nechával si ho vozit po tunách, údajně pro vlastní spotřebu. O tom, že Sadám nechával dovezené syrečky řádně zaležet a následně je hodlal použit ke zničení Ameriky, prý neměli ani potuchy. Bojovníci za spravedlnost si ale už nechtěli nechat nic vysvětlit a sýrárnu vybombardovali.

Ministr Tvrdík se však nevzdává. Nařídil shromáždit všechny zbylé olomoucké syrečky a vlastnoručně pilotovaným Albatrosem (startovat bude z Ruzyně) hodlá svrhnout smrtící bombu na Washington CD.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!