Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Ježíšek je mrtev!

Stala se katastrofa, která nemá v dějinách obdoby! Ježíšek, symbol nejen českých vánoc, byl zavražděn.


S blížícími se vánočními svátky opět začal boj na život a na smrt. Ne, není to nákupní horečka, co máme na mysli. Americký Coca-Colou zlitý červený dědouš, známý též jako Santa Kalus, který se pravidelně o vánocích baví ucpáváním komínů vlastní osobou, se opět pokusil vytlačit naše malé krásné Jezulátko. Byl to zápas vskutku nelítostný. Ježíšek se držel zuby nehty a uštědřil Santovi několik karatekopů a vyčůral se mu do obličeje. Nakonec ale zvítězila dědoušova hmotnost (způsobená nadměrnou konzumací Coca Coly) a Santa Ježíška zalehl. Pravda, kolébka mu je celkem těsná, ale pro popularitu se musí něco obětovat a dědek se z ní podle svých slov jen tak nehne. Někteří šťouralové ale rozšiřují zvěsti, že se z kolébky nemůže hnout, protože se v ní zaklínil prdelí.

Po nedávné úspěšné likvidaci Sv. Mikuláše i s celým doprovodem, kterého přejel svými sáněmi, je Ježíšek již druhá oběť tohoto netvora. Podle našich informací se krvelačný dědek chystá v blízké době zastřelit také velikonočního zajíčka, znásilnit tři krále, a ukřižovat Josefa s Marií.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!