Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Atomová bomba ZY Atom 1ET slaví

Náš skvělý výrobek, stvořený zlatýma českýma ručičkama a s dlouhou Afghánskou tradicí, slaví v poslední době jeden úspěch za druhým. Neváhejte a objednejte si taky jednu. Možná se bude hodit...


Náš výrobek, atomová bomba velikosti kachního vejce, zaznamenal v poslední době velký uspěch. Celý sklad vykoupil jakýsi pan Sadám, který je prý chce dát chudým Americkým dětem pod stromeček. Inu, vánoční horečka už začíná. Někteří lidé ale nemyslí naštěstí na sebe, ale také na ty méně šťastné z nás.

Dalším, i když poněkud sporným, úspěhem našeho geniálního výrobku je následujíí šokující správa: našemu reportérovi se podařilo zjistit, že onen korejský atomový program je založen právě na bombě 1ET. Podle našich informací se ale jedná o lacinou kopii, která zdaleka nedosahuje kvality výrobku stvořeného zlatýma českýma ručičkama a s dlouhou Afghánskou tradicí. Korejci však přišli s podlým tahem - "naučili" bombu mluvit. Podle vzoru Tamagoči s ní hodlají zaplavit trh na celém světě. Jejími oblíbenými hláškami je například "Zmáčkni červený knoflík!" nebo "Je ti zima? Odpal mě!", čímž se tato hračka svou nebezpečností téměř vyrovnává svému předchůdci.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!