Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Tramvaje Gripen

Ministr Tvrdík se jako jedno z popovodňových opatření rozhodl zrušit nákup stíhaček Gripen. Bránit se tedy budeme poněkud jinak.


Tramvaje Gripen dokážou pomocí speciální startovací rampy i vzlétnout.

Fáze 1: rozjezd
Fáze 2: zážeh a akcelerace
Fáze 3: vzlet

Jak je známo, vláda kvůli povodním odložila nákup stihaček Gripen. Ministr Tvrdík si ale uvědomuje, že republika nemůže zůstat nechráněná, a tak začal jednat o alternativním řešení. "Nakonec na tom ještě vyhrajeme," tvrdí Tvrdík. "Už jsme u Gripenu objednali speciální bojové tramvaje." Ministr si totiž představuje, že kvůli nákladu civilistů na ně nebudou nepřátelé útočit. MHD bude s takovímito stroji mnohem bezpečnější a ke všemu se tím zmodernizuje vozový park zadlužených dopravních podniků.

"Jsou to opravdu mnohostranné stroje," vysvětluje Tvrdík své rozhodnutí. "V kombinaci se speciálními odpalovacími rampami dokážou i létat (obr 1.) . Už jsem v parlamentu požádal o 650 miliard na jejich nákup. Gripen nám dal speciální povodňovou slevu, a tak na tom prostě nemůžeme prodělat."

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!