Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

V Praze se přemnožily želvy

V Praze se přemnožily želvy, které měly za úkol vyhnat z kanalizace potkany. "Potkani sou sice v prdeli, ale ty zelený mrchy sou snad ještě horší.", stěžuje si paní Knotková. Pražská zoo připravuje vypuštění želvožravých krokodýlů.


Želvám se prý v metru líbí a jen tak prý pryč nepůjdou.

V důsledku nedávných záplav, došlo v Praze ke katastrofálnímu přemnožení potkanů. Již dříve hrozilo velké nebezpečí nákazy nějakou odpornou chorobou, která se může vyskytovat snad jen v našem hlavním městě, ale hlodavci situaci změnili v neúnosnou.

Jako nejsnazší řešení se nabídlo vypuštění vodních želv, které jsou nyní v kanalizaci a v metru jako doma. Druh byl pečlivě vybrán s ohledem na množství zkonzumovaných potkanů a výsledky se brzy dostavily - potkanů rapidně ubylo, avšak želvy se rozmnožily a začínají pro nedostatek potravy napadat lidi. V metru už sežraly dva hasiče a některé jsou natolik drzé, že proplavávají odpadními rourami a koušou občany do prdele, když konají potřebu.

Ředitel Pražské zoo však přišel s převratným řešením. "Pustíme na ně krokodýly," odpověděl na dotaz, jak že vlastně může tuto situaci vyřešit. "Stejně mají zničená terária a v kanálech jim bude líp."

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!