Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Grebeníček: Naklonujeme Stalina

Komouši se vyrojili jako mouchy nad chcíplinou a začali odhalovat své temně rudé plány. Jedním z hlavních cílů tohoto volebního období je naklonovat Stalina a Lenina. A každého pro jistotu hned desetkrát.


Jak se směje, držka jedna komunistická! Taky má proč...

Komouši v těchto volbách v podstatě vyhráli, a tak samozřejmě počítají s jistou odezvou. Je to hnus, ale můžete si za to sami. Jako první plánují akci "Čisté uši", kterou jim hodlá umožnit ČSSD. Jedná se o zavedení odposlechu do každé rodiny a jako bonus nám dají ještě umělohmotného Ransdorfa zdarma.

Druhá fáze zahrnuje obnovení front na maso a ovoce a výrobu klonů Stalina a Lenina z přebytků. Má být vypěstováno deset klonů od každé z těchto geniálních osobností a potom je hodlají Ransdorf s Grebeníčkem osobně vycvičit.

V třetí fázi předá ČSSD dobrovolně správu státu KSČM a důležité státní posty obsadí klony Lenina a Stalina. Tentokrát se chyba z listopadu 1989 opakovat nebude.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!