Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Vypadni řediteli!

Novu postihuje jedna tragédie za druhou. Chudák Zaza neunesl psychický tlak a oběsil se na mašli z pomlázky. To bude sebevražd, jestli národ přijde o své telenovely! Ale nakonec vše dobře dopadne.



Stala se strašná věc! Vláďa na nás opět promluvil z televizní obrazovky. Dokonce byl reinkarnován i ten olezlý hlodavec, který se stále snaží zabít našeho krásného pásovce Papu. Nova má tuhý kořínek, a tak fanynky brazilských telenovel nebudou muset páchat sebevraždy. Páchat je zřejmě budou jiní - věřitelé Novy a Vladimírovi nepřátelé.

Jak se ale ukázalo, nebyl jeho triumfální návrat do televize zrovna podle všech pravidel. Železný totiž zajal známé piráty, Geňu a Suchoně, a donutil je prozradit, jak se nabourat do televizního signálu. Pod hrozbou smrti probodením bratrovým oštěpem je donutil postavit improvizované studio a zajistit hladký chod přenosu. Za krásné telefonistky zaskočili paní Veronika a Carda Retarda a mohlo se začít.

Představení bylo zajímavé, ale nikoli obsahem. Lehce opilý Železný diváky přivítal větou "Dobrou noc, pokud právě usínáte" a začal prozpěvovat lidové písně (moc mu to nešlo). Nakonec se rozloučil se slovy, že doufá, že se zase za týden uvidíme.

Právě ve chvíli, kdy Geňa vypnul kameru, vtrhla do místnosti Vladimírova fanatická fanynka a objímala ho tak usilovně, až ředitel vypustil duši. No, nevím, jestli bude zase vysílat. Třeba už mají Tleilaxané připraveného jeho gholu. (Přečtěte si Dunu od Herberta :) )

Dřívější text

A je to tady. Vláďa je pryč a vzal sebou i ten krásný naučný pořad, který sledovala snad každá obědvající domácnost. Teď bude celý víkend tak prázdný! Chudák Zaza ten psychický nápor neunesl a oběsil se na mašli z pomlázky. Televizi Nova prostě postihuje jedna pohroma za druhou. A ke všemu se ještě vzepřela i banka, takže je dost možné, že přijdeme o své telenovely! To bude sebevražd...

Myslím, že v této věci by měl někdo zasáhnout. Nejlépe sám velkomožný Špidla, Špidlík, Špidlínek. Vždyť ho má Milada Kopečková tak ráda! A co by dělala ta roztomiloušká žvížátka? Určitě by je sežrali odboráři z ČT, až zase budou stávkovat. Takhle to prostě nejde dál. Psi Nováci všech zemí, spojme se! Novu si rozvracet nedáme!

No, i když si z nich tady dělám srandu a raději bych viděl něco jinýho, přece jen bych byl nerad, kdyby je zrušili. Ne moc často, ale někdy tam kupodivu dají i něco dobrýho...

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!