Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

UFO v parlamentu

Dnes v dopoledních hodinách proletěl budovou parlamentu neidentifikovaný létající objekt. Jan Ruml a Petra Buzková jsou nezvěstní, Miloš Zeman a Václav Klaus se uřechtali k smrti.


Dnes v dopoledních hodinách proletěl budovou parlamentu neidentifikovaný létající objekt. Potom, co zakroužil nad Milošovou hlavou, a pan premiér se probral z lihového komatu, zamířilo UFO nejprve k Janu Rumlovi a pak k Petře Buzkové. Oba dva politiky vcuclo bílým paprskem, sesmažilo Cyrila Svobodu a Hanu Marvanovou na uhel, vydalo spokojené zamručení a odlétlo neznámo kam, patrně na Mars.

Václav Klaus, který to všechno sledoval a Miloš s láhví Becherovky v ruce se uchechtali k smrti. Celý parlament truchlí nad jejich ztrátou a třese se před dalším útokem. Jan Kavan okamžitě odletěl na jednání do Bílého domu. Americký prezident ihned rozhodl nasadit MIB a Muldera se Scullyovou

Jediná politická strana, která nebyla zasažena, je KSČM, z čehož se dá usuzovat, vzhledem k Ransdorfovu původu (Mars), že v tom budou mít prsty. Agenti X-Comu zachytily jisté signály o infiltraci již před 11. zářím, ale podle jejich mluvčího to nepovažovali za příliš závažné. Momentálně X-Com věnuje hlavní síly na sestrojení letounu Avenger (Mstitel), který bude schopen dopravit jejich jednotky na rudou planetu a díky tomu budeme schopni zlikvidovat komouše od základů.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!