Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Odhalená totožnost českých politiků

Zpráva, kterou vám nabízíme o totožnosti českých politiků je opravdu otřesná. Miloš je hlavohruďnatý korýš a o Ransdorfovi víme jen to, že je asi z Marsu.


Milý čtenáři, pravděpodobně si ani nedokážete představit, kdo vládne České republice. Naši paparazziové při zkoumání osobního života českých politiků přišli na opravdu hrozné věci. Více jak polovina zástupců lidu jsou zakuklená zvířata, a to mnohdy dokonce mimozemská.

Kupříkladu se našemu časopisu podařilo zjistit pravou totožnost ministra dopravy, Jaromíra Schlinka. Je to převlečený sup. Když se na něj dobře podíváte, zjistíte, že jeho převlek není příliš dokonalý. Co byste taky chtěli po dementním mrchožroutovi? Nejvíce je to patrné na hlavě: jeho vypelichaná brka se tlačí skrz silikonovou masku a vytvářejí tak dojem ovousení. Prozatím se stačil naučit pouze několik výrazů v lidské řeči, jako například "Já za nic nemohu!", "V nás chyba není...", "Dělali jsme co jsme mohli!". Číst se zatím nenaučil vůbec a tak dokumenty pouze podepisuje. Přitom drží propisku v zobáku, protože ještě nezjistil, že se horní končetiny dají používat k uchopování předmětů.

Není však jediný takový v české politice. Je jich tam takových opravdu mnoho. Miloš Zeman je pro změnu zakuklený hlavohruďnatý korýš, adaptovaný na život v Becherovce, a tak je jeho vnější schránka pouze jakousi cisternou, nebo skafandrem naplněným onou pro Miloše životadárnou tekutinou. Jeho druh však také nedosáhl příliš vysokého stupně vývoje, takže je jeho skafandr poněkud netěsný a kapalina se musí stále doplňovat. Toto zjištění vyvrací mýtus o alkoholizmu našeho pana premiéra. Vždyť on za to nemůže, že je stále v lihu.

O tom, co je Ransdorf panují v naší redakci stále dohady. Nejvíce se nás shodlo na planetě, ze které pochází. Evidentně je z rudé planety, známé pod názvem Mars (a to nám NASA tvrdí, že jsou tam možná bakterie). Mnohem více pochybností už vyvolává jeho systémové zařazení. Je to snad ona bakterie, o které mluví NASA? Ne, na bakterii je příliš ošklivý. Narozdíl od pozemských druhů se vyznačuje značnou nesymetričností. Zvláště patrné je to opět na tom, co by se s trochou fantazie dalo nazvat hlavou. Hlava se zdá být pro tato stvoření velmi složitým elementem, který se nedá snadno napodobit. Možná je to také tím, že zbytek těla maskují oblekem a hlavu často zabírá televizní kamera, která je ve spojení s nimi opravdu krutá. Jeho fotku jsme sem raději ani neumístili.

Miloš nadává novinářům.
Sem tam si to i zaslouží...





Schlink je vpohodě. Za nic přece nemůže...





Míla je zase vtipný.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!