Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Usáma koupil Orion

Prsty tohoto odporného islámského teroristy sahají až do známé české čokoládovny. Nechal dokonce zhotovit figurku černého krále v čokoládovém Betlému tak, aby vypadala jako on!


Útočí na naše děti!

Že se nestydí

Na skutečnost, že nejhledanější terorista světa USÁma bin Ládin má své tmavé odporné islámské prsty i v nejznámějších českých čokoládovnách, jsem přišel již před vánocemi, kdy jsem dostal čokoládový Betlém. Skutečnost je natolik šokující, že jsem se s ní rozhodl přijít až nyní, když už jsou vánoce za námi a tak je případným čtenářům nezkazím.

Usáma totiž fikaně ovlivňoval naše děti tím, že nechal figurku černého krále zhotovit tak, aby vypadala jako on, a tak dětem vnutil představu, že je hodný, jelikož nese Ježíškovi dárečky. No že se nestydí. Z toho je patrné, že mu není opravdu nic svaté, kacíři jednomu odpornému. To je z toho, že se v Afghánistánu neujali misionáři. Kdyby tam měly křesťany, mlátili by se mezi sebou navzájem jako v Irsku a nám by dali pokoj.

Hnusný terorista

Ta zrůda!
 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!