Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Skandální fotky jednoho Medvěda

Jste tvrdí a myslíte si, že vás nic nerozhodí? Tak to jste neviděli našeho Medvěda! Osobám mladším 18 let a psychicky nestabilním tuto stránku rozhodně nedoporučujeme!


Dostali se nám do rukou fotky jednoho hrozného Medvěda. Chtěl bych upozornit, že jsou opravdu velmi drastické a osoby mladší 18 let by se na ně neměly ani podívat, aby neutrpěly psychický vážný šok. Varuji ovšem i starší a pravděpodobně otrlejší čtenáře, kterým by mohl onen Medvěd způsobit zdravotní potíže. Naši čtenáři se setkali s nočními můrami, davovou panikou, migrénami, následnou demencí a několik jich skončilo svůj život sebevraždou. Díky těmto okolnostem váhám, jestli to mám vůbec uveřejnit...

Absolutně otřesná fotka, ukazující onu bestii Smrtící úsměv Medvěd strašící děti (devět z patnáci nyní navštěvuje psychiatra) Láskyplný pohled! Kdo by ho neměl rád?

Ovšem tu nejhorší fotku jsem raději na tuto stránku přímo nedal. Pro ty z vás, kteří si myslíte, že snesete vše, tu mám něco opravdu strašného, hnusného, nemravného, oplzlého a slizkého, z čeho se poděláte strachy! Jestli na to máte, tak tady je. Ale neříkejte, že jsme vás nevarovali! V krajních případet může tato fotka způsobit i smrt!

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!