Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Maxipes Fík na Mount Everestu

Známý hrdina se tentokrát vydal na cestu do dalekých Himalájí. Bohužel si zapomněl přibalit teplejší kožich, a tak společně se Zajícem v 7347 metrech umrzli.


Již dlouho jsme o tomto hrdinovi, kterého si převážná většina z nás pamatuje z večerníčků na České Televizi neslyšeli nic nového. Dlouhou dobu žil ve své boudě a spokojeně tloustl. Tu ale dostal další ze svých bláznivých nápadů a rozhodl se vyrazit do Himalájí. Marně ho Ája prosila a stavěla se mu do cesty. Maxipsa to nasralo, a jelikož jí už měl za ty roky dost, prostě ji zašlápnul a odešel. Po cestě se k němu přidal zajíc z nedalekého lesa a společně pak sežrali myslivce, aby byli na cestu dost silní.

Cesta byla dlouhá a strastiplná a objetí bylo hodně. Takový maxipes toho sežere totiž opravdu hodně a když má sebou krvelačného zajíce, je to ještě dvakrát horší. Populace Asie se snížila na polovinu a Fíkův objem se zpadesátinásobil, protože pivo už prostě nepomáhalo. Díky tomuto faktu měli oba značné tukové zásoby, takže jim bylo krásně teplo. Výstup byl ale velmi náročný a maxipes opět ztratil, co nabral, protože se v této oblasti nevyskytovali již žádní další domorodci. Jak hubli, začínala jim být čím dál větší zima a najednou, z ničeho nic ve výšce 7347 metrů nad mořem, umrzli.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!