Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Zítra dopadne na Zemi obří meteorit

Dojde k anihilaci všeho živého na planetě, ale bát se nemusíte, neucítíte vůbec nic. A když nám pošlete půl milionu a více, tak se za vás v pekle přimluvíme.


Jak by málokterý čtenář tušil, bude tento článek o zítřejším dopadu obřího meteoritu na planetu Zemi. Rozhodli jsme se vzít si příklad z renomovaných novinových plátků, a tak tato informace musí být zopakována v jednom článku nejméně třikrát, takže tu máme nadpis, to co jste právě přečetli a tady je to tedy potřetí: zítra dopadne na naši modrou planetu obří meteorit o průměru deset kilometrů a zlikviduje vše živé. Bude to opravdové peklo. Papež Jan Pavel II. se již nechal slyšet, že měl po lysohlávkách vidění, ve kterém viděl na onom vesmírném tělese sedět samotného Satanáše, který si s pošetilým úsměvem prozpěvoval píseň Higway to Hell.

V tomto směru vám můžeme poradit jen jediné: pošlete nám všechny vaše peníze, a my se za vás v pekle přimluvíme. Satana totiž známe osobně a jsme s ním velcí kamarádi. Jeden náš redaktor je dokonce člen strany SSS (Strana Sociálně Satanistická) a má rohy.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!