Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Lucas zavraždil Jacksona

Známý režisér neunesl úspěch Pána prstenů a spáchal ten nejhorší zločin. Nyní tvrdí, že jednal v sebeobraně.


Jeden z nejznámějších a nejbohatších světových režisérů, George Lucas, neunesl úspěch filmového zpracování Pána prstenů, režírovaného Peterem Jacksonem, a tohoto nebohého mužíka, který kromě své výšky vypadá téměř jako hobit, zavraždil.

Podle slov jeho psychiatra byl George už od školních let nevyrovnaný. Bral kamarádům věci a když je chtěli zpět, tak je surově zbil. Dodnes prý vychází za tmy do ulic měst a napadá důchodce. Pravděpodobná příčina této nenávisti je, že mu jeho babička dobře vařila a on kvůli tomu ztloustl. Babičku tedy zabil (strčil ji na lopatě do pece) a začal sportovat, takže je dodnes v dobré kondici, což z něj činí velmi nebezpečnou bestii.

Po uvedení prvního dílu Pána prstenů dostal záchvat zuřivosti a byl převezen do speciální klece, odkud však před pár dny utekl. Policie i FBI byly bezradné a nenašli jedinou stopu. Lucas pravděpodobně přeplaval na Nový Zéland a ubohého Petera uškrtil ve spánku holýma rukama, což ho následně prozradilo. Byla to však jedniná stopa, kterou vyšetřovatelé v Jacksonově Lucasem rozhrabaném domě našli. Zdá se, že Lucas něco hledal.

Obyvatelé Nového Zélandu si v poslední době všimli zvláštních úkazů, jako například záhadné pohybující se polostíny, nevysvětlitelně se ztrácející věci a šeptající chrapot pronášející něco ve smyslu "Můj Milášššek", Lucase však zatím ještě nikdo neviděl.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!