Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Vypusťte Satana!

SSS na Slovensku slaví obrovské úspěchy. Satan je zde národním hrdinou!


Strana SSS (Strana Sociálně Satanistická) slaví na Slovensku nevídané úspěchy. Satan je zde národní hrdina. Jako my máme naše Blanické rytiře, mají Slováci svého Satana. Ten však na rozdíl od rytířů opravdu něco dělá. Nedávno se například stal členem slovenského národního týmu a jistě i díky němu to dapadlo, jak všichni víme.

Slovenský Satan se od těch ostatních liší v tom, že dobře snáší nízké teploty a vodu. Je silný, rychlý, má rád děti, chodí do kostela a každodenně se modlí. V pekle má čisto, baví ho vaření a stará se o zahrádku. Je to dobrý kamarád, se kterým můžete zajít na pivo, ale také se mu svěřit se svými problémy, které hravě vyřeší.

Satan je pravidelným čtenářem našeho časopisu. Na otázku "Co na něm vidíte, pane Satan?" odpověděl, že se mu líbí náš barevný design, který mu připomíná domov. Rudá oheň, černá uhlí a tmavě modrá jeho postel. V kleci ho prý převáží jen proto, že se ho cizinci bojí. Chudák malý (měří jen 378 cm).

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!