Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Ruská Olympiáda

Rusové se rozhodli vytvořit protipól zkorumpovaným Olympijským hrám. Závody budou čestné a výsledky nezmanipulovatelné.


Jak dnes ví snad každý, kdo se aspoň jednou podíval v nedávné době na televizi, nebo ho jinak zasáhla ostatní média, naši rudí bratři měli na Olympiádě v Salt Lake City jisté drobné problémy s průjmem a příliš kvalitním vzduchem. V Rusku na nic podobného nejsou zvyklí, a tak se nemůžeme divit, že se jejich organizmus dostal do takového stavu, že si sám produkoval povzbudivé látky. A ti hnusní Američané je nařkli z dopingu!! No fůůůj!!

Celé Rusko se tedy právem vzbouřilo a na příští rok prezident Putin vyhlásil první Ruskou Olympiádu. Mezi sportovci se již začal ujímat termín Ruslympiáda, protože Olymp leží v kapitalisty ovládaném Řecku, a tedy už název samotný by naznačoval, že jde o stejný hnus, jako v Americe a všude jinde na světě.

Ruslympiáda bude samozřejmě mnohem čestnější, zaručeně nezkorumpovaná a budou rozhodovat pouze střízliví ruští porotci. Přinejmenším zajímavý je ovšem fakt, že aby se dokázalo, že jde vskutku o něco jiného, byla změněna i pravidla. Asi nejpodstatnější inovací je zavedení minimálních povolených hodnot stimulujících látek. V praxi to znamená, že každý nenadopovaný sportovec bude vyloučen, aby se předešlo sporům o férovosti sportovního klání.

Že to naši rudí bratři myslí opravdu vážně je znát i z toho, že již složili i novou hymnu. Domácí komouši se rovněž činili, a tak Vám můžeme prezentovat českou verzi Ruslympijské hymny.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!