Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Gottzilla v Moskvě

Vystoupení české příšery mělo obrovský úspěch. Putin se ho lekl víc než Miloše. A to Káju sledoval jen v televizi!


Božský Kája se vydal na turné po Evropě. Nejdříve zamířil do Německa, kde ho přivítali nadšené fanynky z domova důchodců, které na jeho počest sehráli jeden díl Včelky Máji. Karel zazpíval a utekl před šílícím davem do dalšího koncertního města, kterým byla Moskva.

Na hranicích sice Gotta nechtěli pustit, prý že mrtvoly tam nikdo vozit nebude, ale Karel je obměkčil nádherným zpěvem. Za měsíc, když přijel zásobovací trakař, byly nalezeny jen ohlodané kostry statečných strážců hranic.

Kája mezitím pokračoval se svou armádou nemrtvých v tažení na Moskvu. Na Rudém náměstí pak zbudovali velkou tribunu a večer to začalo. Bohužel přežilo jen velmi málo lidí, takže informace jsou značně omezené. Na náměstí samotném nepřežil vůbec nikdo. Premiéra Putina jen šťastnou náhodou zachránil jeho obětaví osobní strážce, který skočil před televizní obrazovku s tím hrozným výjevem. Jen tak-tak přístroj vypnul a padl k zemi mrtvý.

Na celou událost je uvaleno přísné informační embargo, ale i tak je již teď zřejmé, že si Karel připíše další ohromující úspěch.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!