Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Soutěž s Kaktusem - O likvidaci CD-PC ochrany

Fandové PC-CD ochran se mohou pokochat uměleckou likvidací Cactus Data Shieldu na CD Tří sester - Do Evropy nechceme!


Jak je pravděpodobně některým návštěvníkům této stránky známo, vyskytuje se na CD Do Evropy nechceme od skupiny Tři sestry protipočítačová ochrana Cactus Data Shield . Naštěstí pro nás uvádějí autoři na svých internetových stránkách způsob likvidace. Možnost s lepením nějakých hnusů na CD mi sice připadá jako likvidace nejen Cactusu, ale i CD mechaniky, nicméně fixu jsem skutečně po jisté chvíli rozvažování (přece jen to není zadarmo) použil.

Sice stačil pouze jeden čtverec, ale když už jsem s tím začal, tak jsem si to taky užil trochu víc. Sice to není zrovna nejlepší, ale příští CD již ozdobím lépe. Třeba i barevně.

No není to krása? Navrhnul jsem Sestrám, aby uspořádali soutěž o nejkrásněji zlikvidovanou ochranu (CD). Sestry mně zatím neodpověděli, takže jsem se rozhodl soutěž vypsat sám. Posílat můžete snímky jakéhokoli CD, které bylo chráněno proti čtení na PC, a to jakýmkoli způsobem, které jste upravili tak, aby fungovalo. Ale Sestry mají přednost. Příspěvky posílejte na e-mail sef@zy.cz!

Pro výherce jsou připraveny nádherné ceny:

    1. místo - celoroční předplatné na všechny koncerty Tří sester

    2. místo - tři CD skupiny Tři sestry dle vlastního výběru

    3. místo - tričko skupiny Tři sestry dle vlastního výběru

    Ceny si výherce platí sám a povinně!

Na závěr ještě fuck off Cactus Data Shield a Monitor (i když ho Sestry mají rády). Já osobně přehrávám CD téměř výhradně v PC, a tak jsem hodně dlouho uvažoval, jestli si CD koupím. Jediný náš přehrávač, který to přečetl před úpravou, je starej krám, kterýmu trvá pět minut, než se nahřeje (do té doby přeskakuje-fakt!). Nakonec se stalo a jsem rád, že se stalo.

Autor: ZY, zařazeno 9.5.2002
Není to samozřejmě stoprocentně ono, ale má to sloužit hlavně jako příklad. Kdyby někdo nemohl přečíst ten nádherný text, tak to zní "FUCK OFF CACTUS DATA SHIELD & MONITOR".




No, moc jste toho zatím neposlali, ale já bych stejně vyhrál! Můžete i umístit obrázek do komentáře.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!