Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Skupina NPKZ vydala nové CD - Anarchy in Pozořice

Nejvyšší Punková Kvalita Zvuku se opět pochlapila a vyrobila nové super-CD, které prostě musí mít každý discofil!


Po delší odmlce se skupina NPKZ letos opět pochlapila a vydala navzdory všem očekáváním nové CD - Anarchy in Pozořice! Oproti předchozímu Anarchy in Herlíkovice je zde patrný jistý rozdíl v kvalitě zvuku a to směrem k té Nejvyšší Punkové Kvalitě Zvuku, jaké jsou schopni se současným zařízením dosáhnout.

Na CD se kromě písní převzatých z repertoáru Dětí Sněti, mezi nimiž jsou hity jako Čára punx a Co nepálí nehasit!, vyskytuje i nadpoloviční většina originálů přímo z dílny NPKZ. Z nich bych vyzvedl Zelenou Krávu a Nic. Jelikož jsou Děti Sněti vedlejší kapelou Pavla Hrubeše, zpěváka a kytaristy NPKZ, a složil je on sám, dá se toto CD konečně považovat za absolutně originální, což rozhodně ještě víc vylepšuje obraz této skvělé skupiny, která koncertovala jak vedle Karla Gotta, tak se Sex Pistols, Martinem Maxou, Luneticem, Věrou Bílou, Maxim Turbulenc, Lucií Bílou, Honzou Medvědem, Třemi sestrami, Čechomorem a řadou dalších, téměř stejně nevýznamných kapel a osobností.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!