Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

URNA 2002 - Ohlédnutí za volbami

Úplně Retardovaná Nezáživná Agitace byla opravdu hrozná. Svědectví o předvolební kampani. ODS dokonce rozmístila nové dopravní značky.


Někdo se asi rozhodl...

Rozkrádání po malých částech neškodí v jakémkoli množství. Zlaté české ručičky.

O Zelené je fakt zájem.

Aleš má jasno.
Volí T-mobile!

Úvod

S nadpisem vlastně nemůžu ani moc souhlasit, protože jsem se s politiky vcelku slušně bavil. Bohužel jedině Balbíni to mysleli tak jak ti ostatní (poněkud neúmyslně) vypadali. Když jsem sledoval stranické spoty na ČT, bavil jsem se opravdu dobře, a kdyby neskončil vyhrazený čas, bavím se doteď. Zejména bych zdůraznil Republikány, Republikány Miroslava Sládka a Stranu zdravého rozumu. Ale ani jedna strana neměla na cigány. (Rasista nejsem - cigáni nejsou rasa. A je jedno, jak se jim říká...)

Tady sice nenaleznete žádné video, ale celkem slušnou sbírku plakátů a podobných volebních pitomostí. Bohužel jsou jen z Brna a přece jen jich není moc. Pokud něco máte, pošlete mi to! Budete tady mít poděkování... :)

Přiznání

Přiznám se, že jsem volil ODS, ale neutíkejte hned. Prostě bych shrnul svůj názor do tohohle: Když nevolím, dám tím vlastně hlas Komoušům (což považuji za prasárnu) a musím vybrat nejmenší zlo. N-koalice ani neví, co vlastně obsahuje a ČSSD mi leze krkem. Co mi zbylo? Neparlamentní a ODS, která sice leží hodně lidem v žaludku, ale aspoň něco dělala. Neparlamentní nemá pro mě cenu volit, protože v parlamentu stejně nebudou a mně to připadá, jako kdybych nevolil vůbec. Uvažoval bych snad jedině o Balbínech, ale ti v Brně nekandidovali.

Připadá mi, že se zde vyskytují převážně plakáty ODS, ale je to dáno pouze tím, že jich bylo po Brně nejvíc, takže mám taky nejvíc fotek.

A k výsledku voleb? Nic proti, ale lidi, vy ste snad úplně blbí...

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!