Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Václav Havel chce být ženou

Český prezident již nevidí jinou možnost, jak se zbavit ježibaby, než změnu pohlaví. Lesbický vztah by prý Dáša nepřežila.


Prezidentu Václavu Havlovi již v brzké době skončí jeho trápení na hradě. Hlava státu je podle svých slov naprosto vyčerpána udílením milostí a státnickými návštěvami ozdravných zařízení, že by stejně znovu do úřadu nekandidovala. Bohužel prezidentský úřad není jediným Havlovým trápením. Dáša si, přes veškerá očekávání, hodlá tohoto chatrného mužíka udržet za každou cenu. Václavovy nepomohla ani nedávná tuberkulóza. Dášenka si ho prostě z nepochopitelných důvodů hlídá jako pes kost a doslova vrčí na každého, kdo se k němu přiblíží.

"Je to sice milá oddanost, ale chce za to příliš mnoho," říká pan prezident v exkluzivním rozhovoru pro ZY, kvůli kterému vylezl z hradu oknem. "Kdyby mě Dáša načapala venku, nařezala by mě a měl bych týden domácí vězení. Ty nemoci jsou jen na oko. Já vlastně celou dobu klečím na hrachu a odříkávám něco ve smyslu ´já už nikdy nebudu kouřit´." Václav vytahuje z boty cigaretu a nechává si ji zapálit. "Takovýhle výlety dělám aspoň třikrát denně. Ona je ale hrozně ostražitá a má najmutý profesionální špehy. Už mě několikrát dostala... to byste měl vidět ten tanec! Dvě hodiny jsem musel tancovat kozáčka! Prej, abych z plic dostal ten dehet. Málem jsem ty plíce opravdu vyplivl! A to si ani nedokážete představit, co po mně chce v posteli. Dost často přijde s bičem a prohání mě po pokoji a pak..."

Následujících asi pět minut konverzace nemáme odvahu přetisknout, protože je to prostě hnus!

"... Zatím jsem nepřišel na jiný způsob, jak se jí zbavit, než nechat se přešít na ženskou. To je snad jediná věc, kterou by fakt nesnesla. Jednou, když byla zkouřená a měla slabou chvilku, tak jí to nějak ulítlo. Jen nevím, jestli si ze mě nedělala prdel a naopak by se jí to nelíbilo... u ní člověk nikdy neví. Ale je to moje jediná šance. Už jsme na tom s Iljou začali dělat. Budu opravdu hodně ošklivá... Jejda! To je hodin! Dáša bude zuřit, že nejsem včas na večeři. To vidím tak na půl hodiny na skřipci. Ach jo, už zase! No nic, nashledanou!" Poté Václav Havel zmizel v okně, ze kterého před čtvrt hodinou vylezl, načež se začalo hradem linout nelidské kvílení.


Pozn.: Pro lepší čitelnost bylo z rozhovoru vynecháno ono známé "chrchly, chrchly", "chropt ehmm ehm" a podobné výrazy, které se vyskytovaly prakticky za každým druhým Václavovým slovem.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!