Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

ZY Atom 1 ET

Potřebujete něco vyhodit do vzduchu? Naštval vás soused? Máme pro vás ideální řešení. Naše bomba je levná, účinná a spolehlivá.


Vnitřnosti naší bomby.


Složitý a nenapodobitelný spouštěcí mechanizmus.

Pokud hledáte elegantní způsob, jak zavařit těm odporným kacířským USÁkům, je naše atomová bomba ZY-Atom-1ET to nejlepší, co vůbec můžete dostat. Recept na přípravu mám po své babičce Usmámě bin Ládinové. Je to kvalitní ruční práce vyrobená odborníky, kteří opravdu vědí jak na to, a tak prostě nemůžete prohloupit. A cena je více jak přijatelná: pouhých 100$!! A když si jich koupíte deset, dostanete kalašnikov zdarma!

Návod k použití: bombu je možno použít třemi způsoby: 1. umístíme na požadované místo a odpálíme dálkově stisknutím červeného tlačítka na dálkovém ovladači, 2. umístíme a nastavíme odpočítávadlo: zelená tlačítka na dálkovém ovládání, 3. umístíme, zapálíme Knotek a utíkáme co můžeme. Složení: plutonium, elektronika od Flextronics, baterie Duracel AA 1.5V, dráty, těsnící vosk, aromatické přísady.


Objednat!

Elektronika od Flextronics je napájena baterií Duracel.


A takto krásná je složená. Elegance sama.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!