Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Stěhování

Svědectví o naší strastiplné cestě českým internetem. Epochální dílo srovnatelné s dějinami dinosaurů.


Náš krásný časopis byl dlouho provozován na neplacených webech a naše adresa taky nebyla podle našich představ. To se 3.8.2002 rapidně změnilo, neboť jsme si zaplatili novou doménu a placený webový prostor. Tato nová doména, jak asi vidíte, je www.zy.cz, ale dá se rovněž napsat pouze ve tvaru zy.cz. Z tohoto pohledu, pokud finance dovolí, bylo toto stěhování poslední. Bohužel to není levná záležitost, a tak bychom uvítali, kdybyste zavítali na naši stránku o financích.

Teď něco z historie: Náš superčasopis byl založen na serveru www.mujweb.cz. Toto neuváženého činu jsme začali brzo litovat, neboť nám v blízké době mohlo dojít limitované místo a práce se soubory nebyla zrovna podle našich představ - nemají tam FTP! Z těchto důvodů jsme se rozhodli hledat lepší alternativu. Chvíli jsme si mysleli, že jsme ji nalezli na www.hyperlink.cz. Po dlouhém čekání na zprovoznění této služ by, která se v období našeho zájmu zarytě bránila přijímání nových hostů (už asi půl roku), jsme se nasrali a našli jsme si něco jiného - www.webpark.cz. Bylo to sice mnohem lepší (FTP přístup, ankety, kniha návštěv a o 5 MB víc než na mujweb.cz, ale trochu nám nevyhovoval reklamní proužek nahoře a přece jen to nebylo stále ono. Nakonec jsme se odhodlali ke koupení domény a placeného webu, kterého hodláme v blízké době plně využít.

Na původních adresách budeme provozovat přesměrovávací stránky, a to do doby, než nám to administrátoři smažou. Samozřejmě bude nejlepší používat rovnou naši krásnou novou adresu www.zy.cz.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!