Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Stále se zlepšujeme!

Jak je snad každému jasné, náš časopis se stále zlepšuje. Sice už téměř není jak se zlepšovat, ale my to zvládneme!


Samozřejmě, že nebudeme zapírat svoji popularitu a pyšně se pochlubíme svými nebývalými úspěchy. Na základě neustálého růstu kvality jak informací, tak námi poskytovaných sužeb dosahujeme stále vyšší a vyšší návštěvnosti. V levé dolní části obrazovky si můžete zkontrolovat, kolikátý jste čtenář těchto skvělých a nepřekonatelných stránek. Jak každý vidí, návštěvnost je vskutku obrovská. Stejné je to i s e-maily. Naše redakce je jimi vskutku zasypána, a tak není divu, že stále najímáme nové pracovníky, kteří se starají pouze o kontrolu pošty. Doposud nám přišlo neuvěřitelné množství dopisů, nejen z České republiky. Jejich počet nedávno dosáhl magického čísla 00006. Pokud nám chcete poslat děkovný dopis, nebo žádost o zaměstnání, není problém. Naše e-mailová adresa bere všechno. Výjimku tvoří záporně laděné dopisy, jako například kritika, za které odesílateli jako trest nainstalujeme nové WinDOS!

A teď něco k samotné kvalitě. Dlouholetý čtenář zřejmě postřehl ony změny sám, ale pro ty, kteří objevili náš magazín až nyní bych chtěl uvést, že časopis prošel neuvěřitelným vývojem, který se dá přirovnat snad jen k pokroku od prvoků po homo sapiens sapiens. Od pornočasopisu jsme přešli k motoristice, od motoristiky ke zvířátkům, pak nastal přerod do kulturně-sportovního časopisu, který volně přešel na specializovaný magazín o Dominiku Haškovi. Jelikož jsme zjistili, že naše návštěvnost poklesla na záporné hodnoty, nastal velký třesk a přeorientovali jsme se na Romana Čechmánka. A tak je tomu, pokud neumřeli, dodnes.

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!