Toplist
*
ZY   O autorovi   Koně   Galerie   Časopis   Obchod 
<- ------- ->
*
 

Za globální oteplování může ODS!

Do povolebního tažení vyrazil buldozer jménem Jiří Paroubek s novým kalibrem argumentů, proč je pro náš stát ve své výjimečnosti nepostradatelný.


Předseda ČSSD dnes přišel s dalším prohlášením na adresu Občanské demokratické strany. Ta totiž podle jeho slov může kromě nechutného a neslýchaného úderu na premiérovo ego v podobě hnusně zmanipulovaných výsledků voleb i za globální oteplování a všechny s ním spojené přírodní katastrofy na celé planetě.

„Naši zahraniční soudruzi již dávno vědí, jaké nebezpečí představuje Mirek Topolánek a jeho nohsledi!“ hřímal Paroubek za pultíkem, do kterého tloukl pěstičkou. „Občané, prohlédněte! Ano, ODS se dala na černou magii a škodila mé… osvícené vládě zákeřně dlouhou zimou a následnými povodněmi. A to zcela prokazatelně! Já nevím jak vám, vážení voliči, ale mě přijde jako naprosto zjevné, že má suchý a prázdný Topol, který proti mé osobě vedl tak zákeřnou a klamavou kampaň, na svědomí i hurikány v USA, vlnu tsunami, mnohá zemětřesení a katastrofální neúrodu třešní! Ale to já nedovolím!!“ zaburácel Paroubek se sveřepým výrazem a pultík se v oblaku třísek sesul k zemi. „Třešně budou i kdyby se měl ten kretén prezident na hlavu stavět! Bezemě si totiž v tomhle státě nikdo ani prdel neutře!

Jo, a za to že máte syfla taky může ODS.“

 


Tyto smrtelně vážné stránky vytvořil a spravuje ZY, zástupce Aštara Šerana na zemi! Jestli nemáš rád sušenky, tak sem nelez!